Uebxn8rzqfza7glz2gem

Αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την προετοιμασία διαχείρισης Kρίσεων: 12 μαθήματα, 27 θεματικές, 85 cases, 3 workshops

Εγγραφείτε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Μία Κρίση ανατρέπει τα Σχέδια, τη Φήμη, και το Μέλλον
οποιασδήποτε επιχείρησης και οργανισμού.

Τα τελευταία 10 χρόνια ξέσπασαν περισσότερες από 220 -ανυπολόγιστης έκτασης- εταιρικές κρίσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ: αθέμιτες πρακτικές, αδιαφάνεια, φοροδιαφυγή, ανάκληση προϊόντων, δημόσια υγεία, περιβαλλοντικοί κίνδυνοι, μόλυνση βιομηχανίας, cyber-security, βλαβερά τρόφιμα, φυσικές καταστροφές.

Αρκεί ένα ανθρώπινο λάθος και η νομοθεσία και τα κανονιστικά πλαίσια παραβιάζονται. Η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Κοινωνική Υπευθυνότητα, η Φήμη και Πελατεία «χτυπιούνται» σοβαρά σε λίγα λεπτά. Ο αντίκτυπος επηρεάζει τη λειτουργία της επιχείρησης, τις συνεργασίες, τις πωλήσεις και τη μελλοντική πορεία.


Ακόμη πιο αναγκαία γνώση για Ελλάδα και Κύπρο.

Στην “μετα-κρίση” εποχή εκτός από εμπόδια στις αναπτυξιακές προσπάθειες ιδιωτικών επιχειρήσεων και εταιριών δημοσίου ενδιαφέροντος, οι απαιτήσεις καλών πρακτικών είναι 100% αυξημένες. Αρχές, φορείς, επενδυτές, εργαζόμενοι, πελάτες και μέσα ενημέρωσης αναμένουν από κάθε εταιρία βιώσιμη, διαφανή, ποιοτική, ασφαλή, και ωφέλιμη λειτουργία προς όφελος της κοινωνίας. Δυστυχώς, τα περιστατικά Κρίσεων και κακών χειρισμών αυξάνονται.

 

Θέλετε να μάθετε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά
Συμβάντα, Έκτακτες καταστάσεις και Κρίσεις;

Πρέπει να γνωρίζετε...

➤ Γιατί η πλειοψηφία των επιχειρήσεων δεν είχαν ποτέ ένα πλάνο διαχείρισης Κρίσεων

➤ Πως τα στελέχη αναλαμβάνουν ευθύνη στην προετοιμασία διαχείρισης Κρίσεων

➤ Πως να χειριστείτε πελάτες, δημοσιογράφους, και την κοινή γνώμη σε μια Κρίση

➤ Ποιες ενέργειες κάνουμε, όταν ξεσπάσει η Κρίση, και ποιές για ανάκτηση Εμπιστοσύνης

 

"Για να ζεις ειρηνικά, προετοιμάσου για πόλεμο"

Sun Tzu, The Art of War

Δημιουργήσαμε την Αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων, ώστε να βοηθήσουμε κάθε επιχειρηματία, διευθυντικό στέλεχος marketing και επικοινωνίας, online έμπορο, δημιουργό υπηρεσιών, υπεύθυνο παραγωγής προϊόντων, και φοιτητή που θέλει να είναι έτοιμος και έμπειρος να κάνει τα σωστά βήματα όταν βρεθεί σε Incident, Emergency ή Crisis.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι διάρκειας 9 έως 11 εργατο-ημερών, βασίζεται σε 30 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας, από 370 εταιρίες σχετικά σε πολύπλοκα εταιρικά και προϊοντικά θέματα της διαχείρισης Κρίσεων, και μεταφέρει τεχνογνωσία από 42 πολύ σοβαρές Κρίσεις. Σχεδιάστηκε «βήμα προς βήμα» για να αποκτήσετε γνώση και να προφυλαχθείτε από ρίσκα και λάθη που στοιχίζουν ακριβά. Ακόμη και αν νομίζετε, ότι δεν θα συμβεί ποτέ στην επιχείρησή σας!

Στην εκπαίδευση θα μάθετε να...

➤ κατανοείτε έννοιες, φάσεις και πρακτικές σε θέματα Κρίσεων

➤ αναγνωρίζετε τους κινδύνους και τα ρίσκα στην επιχείρηση

➤ χειρίζεστε τις 20 άμεσες ενέργειες κατά την έναρξη της Κρίσης

➤ σχεδιάζετε Επικοινωνία που πείθει και επηρεάζει τα κοινά.

 

Η «Αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων»,
η καλύτερη επένδυση γνώσης
που κάνατε ποτέ!

Με την εγγραφή σας αποκτάτε :

Νο1. Δια βίου πρόσβαση στα 12 Online ενότητες μαθημάτων, 27 θεματικές, 85 δημοσιοποιημένα παραδείγματα, και 3 ασκήσεις-workshops που θα κάνετε καθώς και κάθε μάθημα σε μορφή αρχείου ήχου, για να σας βολεύει ο τρόπος παρακολούθησης.

Νο2. Μία σειρά βίντεο, που παρακολουθείτε ό,τι ώρα θέλετε και όπου θέλετε (24/7 - από το σπίτι ή το γραφείο), και από όποια συσκευή, ώστε να μάθετε όλα τα στάδια για την αποτελεσματική διαχείριση Κρίσεων εύκολα, στο δικό σας ρυθμό και με πληρότητα.

Νο3. Μαζί με κάθε ξεχωριστό μάθημα θα βρίσκετε πάντα επιπλέον πληροφορίες, links, εκπαιδευτικά quiz, φόρμες για να κατεβάζετε ως μέρος της εκπαίδευσης και της μεταφοράς τεχνογνωσίας.

Νο4. Στο τέλος της εκπαίδευσης απευθείας επαφή για 1 ώρα δωρεάν συμβουλευτικής και ανταλλαγής απόψεων με τον εισηγητή Τάσο Παγκάκη, ώστε να πάρετε περισσότερη γνώση και να ανταλλάξετε απόψεις και ερεθίσματα για την δική σας επιχείρηση-δραστηριότητα.

 
Εισηγητής:

Τάσος ΠαγκάκηςΕίμαι συνιδρυτής της Borrow My Brain Consulting. Η εμπειρία δείχνει ότι οι Κρίσεις θα αυξάνονται. Θα "χτυπούν" τις εταιρίες και τα Brands δημιουργώντας προβλήματα στην εταιρική διακυβέρνηση, την εταιρική υπευθυνότητα και μεγαλώνοντας την καχυποψία.

'Εζησα επαγγελματικά 42 πολύ δύσκολες περιπτώσεις Κρίσεων (μόλυνση, εργατικά ατυχήματα, θέματα ανταγωνισμού, δηλητηρίαση τροφίμων, ενέργεια, λειτουργία δικτύων, θέματα διαφάνειας και υπηρεσιών). Αποφάσισα να μεταφέρω τεχνογνωσία στις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα σε εκείνες που δεν τους έχει ξανατύχει.

Εκπαιδεύτηκα από Ledarstudion, Stromberg, BBC, Dale Carnegie, Ketchum και Ericsson. Τα τελευταία χρόνια ήμουν Global PR, και Head of Marketing Communication της Σουηδικής πολυεθνικής Ericsson επιβλέποντας έργα σε Στοκχόλμη, Νέα Υόρκη, Τόκυο, Ρώμη και ΝΑ Ευρώπη καθοδηγώντας ομάδες 850 ατόμων για το ROI €500+ εκατομμυρίων.

Θέλω να μάθουν όσοι περισσότεροι την Αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων. Είναι υποχρέωση και διοικητική ευθύνη κάθε στελέχους. Θέλω να δανείσω όσα έμαθα από τη δουλειά μου με τις εταιρίες BBDO, Saatchi & Saatchi, Lowe Worldwide, DDB London, Prime/Weber Shandwick, Edelman, και Ericsson.

Από το 2016 υλοποιώ εκπαιδεύσεις Crisis Preparedness και Spokesperson Techniques και έχω εκπαιδεύσει 11 εταιρίες, 2 global CEO, 23 παγκόσμιες ομάδες, 120 Country Managers, 14 υψηλόβαθμα στελέχη και πολιτικά πρόσωπα.

 

Ενα πλούσιο σε γνώση εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Τα μαθήματα


  2 - Η προετοιμασία της επιχείρησης
Available in days
days after you enroll

Συχνές ερωτήσεις


Πότε ξεκινάει και πότε λήγει το πρόγραμμα εκπαίδευσης;
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκινάει τώρα και δεν λήγει ποτέ! Με την αγορά σας αποκτάτε ισόβια πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα και σε κάθε update που θα γίνεται στο μέλλον. 'Ετσι, θα προχωρείτε με το δικό σας ρυθμό, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.
Πόσες ώρες εκπαίδευσης περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Χωρίς να γνωρίζουμε το ρυθμό και την ταχύτητα παρακολούθησης κάθε εκπαιδευόμενου-ης, ο συνολικός όγκος του προγράμματος -για τις 12 ενότητες- είναι από 10 έως 12 εργατο-ημέρες, συμπεριλαμβάνοντας το υλικό διαβάσματος και τις ασκήσεις.
Ποια παραδείγματα περιέχονται στο πρόγραμμα;
Μετά από desk research διαλέξαμε να αναφερθούμε σε 85 case studies που έχουν δημοσιοποιηθεί, είναι γνωστά στην κοινή γνώμη και υπάρχουν για αυτά πηγές και αναλύσεις. Ανάμεσά τους (ενδεικτικά): United airlines, McDonald’s, Leroy Merlin, BP, Gucci, Whole Foods, ΑΒ Βασιλόπουλος, Τιτάν, Pepsi, Johnson & Johnson, My Market, Metro Madrid, Σωληνουργεία, Walmart, Facebook, Netflix, Novartis, Sainsbury, Exxon, Siemens, Ryanair, Sea Diamond, Ericsson, KFC, Equifax, Target.
Μπορώ να κάνω ερωτήσεις στη διάρκεια του προγράμματος;
Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα (στο [email protected] με τίτλο [ΟΝΟΜΑ + Πρόβλημα χχχχχ]. Επίσης, μόλις ολοκληρώσετε τις 3 ασκήσεις workshops (τις αποστέλλετε στον εισηγητή). Με την εγγραφή και αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα αποκτάτε δικαίωμα για 1 ώρα δωρεάν συμβουλευτικής και ανταλλαγής απόψεων με τον εισηγητή για την επιχείρηση-δραστηριότητά σας.
Δεν έχω κάρτα. Μπορώ να πληρώσω με PayPal ή κατάθεση τράπεζας;
Με την πληρωμή εισέρχεστε αμέσως στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πληρώνεται α) με όλες τις κάρτες (Visa, Mastercard, American Express), β) μέσω PayPal σε οποιαδήποτε από τις επιλογές πληρωμών που παρουσιάζονται και γ) μέσω κατάθεσης σε τράπεζα (στείλτε email στο [email protected] με τίτλο-θέμα «[Ονοματεπώνυμο] + Πληρωμή τράπεζας Crisis-ready» και θα συνεννοηθούμε για λεπτομέρειες κατάθεσης, και κωδικών πρόσβασης στα μαθήματα.
Έχω άλλη απορία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;
Παρακαλώ, στείλτε email στο [email protected] με τίτλο-θέμα «[Ονοματεπώνυμο] + Απορία εκπαίδευσης Crisis-ready», γράψτε την απορία σας και ο Τάσος Παγκάκης θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Υπάρχει ειδική τιμή για Σπουδαστές;
Υπάρχει ειδική έκπτωση -40% για όλους τους σπουδαστές. Μπορείτε να τη ζητήσετε μέσω e-mail στο [email protected], στέλνοντας μαζί το αντίγραφο του φοιτητικού πάσου οποιασδήποτε σχολής και θα λάβετε το κουπόνι σπουδαστικής έκπτωσης για να εγγραφείτε στα μαθήματα.
Υπάρχει ειδική τιμή για εταιρίες/ομάδες στελεχών;
Υπάρχει ειδική έκπτωση στελεχών (από 5 και πάνω). Μπορείτε να τη ζητήσετε μέσω e-mail στο [email protected] με τίτλο-θέμα «['Ονομα εταιρίας] + [Ονοματεπώνυμο στελέχους] + Ειδική τιμή Crisis-ready»​, και αφού συμφωνήσει η εταιρία με την προτεινόμενη τιμή-έκπτωση και γίνει η τραπεζική κατάθεση, τότε θα λάβετε τους αντίστοιχους κωδικούς πρόσβασης στην εκπαίδευση. Μετά εκδίδονται τα απαραίτητα παραστατικά.

Ξεκινήστε τώρα!